Returnerer og udvekslinger

På DianeTroy bestræber vi os på at give vores kunder den bedst mulige shoppingoplevelse. Vi forstår, at du på lejlighedsvis har brug for at returnere eller ombytte en vare. For at lette denne proces har vi oprettet følgende Retur- og ombytningspolitik. Læs venligst denne politik omhyggeligt, inden du initierer en returnering eller ombytning.

1. Retur- og ombytningsperiode

Du har 30 dage fra modtagelsesdatoen til at returnere eller ombytte en vare. Bemærk venligst, at vi ikke kan behandle returneringer eller ombytninger for varer, der er modtaget mere end 30 dage efter leveringsdatoen.

2. Berettigelse til returneringer og ombytninger

For at være berettiget til en returnering eller ombytning skal din vare være i sin originale tilstand, ubrugt, ubleget og med alle originale mærkater fastgjort. Vi accepterer ikke returneringer eller ombytninger for varer, der er ændret, beskadiget eller viser tegn på brug.

Følgende varer kan ikke returneres eller ombyttes:

– Gavekort
– Undertøj og badetøj
– Personlige eller specialfremstillede varer
– Varer i clearance eller udsalg

3. Sådan initieres en returnering eller ombytning

For at initiere en returnering eller ombytning, følg venligst disse trin:

a. Kontakt vores kundeserviceteam via e-mail eller telefon og angiv dit ordrenummer og årsagen til din returnerings- eller ombytningsanmodning.
b. Vores kundeserviceteam vil give dig et returvarer-nummer (RMA) og et returforsendelsesmærkat, hvis det er relevant.
c. Pak din vare sikkert ind, inklusive den originale emballage, mærkater og alle andre genstande eller dokumentation, der fulgte med din ordre.
d. Skriv tydeligt RMA-nummeret på pakken og fastgør returforsendelsesmærkaten, hvis den er blevet givet.
e. Send pakken til den returneringsadresse, der er angivet af vores kundeserv ice.

4. Returnerings- og ombytningsprocedure

Når vi modtager din returnerede vare, vil vi inspicere den for at sikre, at den opfylder vores returnerings- og ombytningspolitik. Hvis varen er i sin originale tilstand og opfylder vores krav, vil vi behandle din returnering eller ombytning. Bemærk venligst, at det kan tage op til 10 arbejdsdage fra den dag, vi modtager din returnerede vare, til din refusion eller ombytningsvare er blevet behandlet og sendt.

5. Refusion

Hvis du returnerer en vare, vil vi refundere det fulde beløb til din oprindelige betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage fra den dag, vi modtager din returnerede vare.

6. Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve, bedes du følge returproceduren som beskrevet i afsnit 3 og derefter placere en ny ordre for den ønskede vare.

7. Internationale returneringer og ombytninger

For internationale returneringer og ombytninger kontakt venligst vores kundeservice. Bemærk venligst, at du er ansvarlig for eventuelle ekstra forsendelsesomkostninger, toldafgifter og skatter.

Ved at foretage et køb hos os accepterer du vores returnerings- og ombytningspolitik. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.